Welkom op

 

LAATSTE NIEUWS NOVEMBER 2013: 

Binnenkort willen wij weer een fijne avond organiseren. Als u hier interesse in heeft kunt u zich aanmelden via mail: stichtingdezonnewens@live.nl 

Het ligt in de bedoeling mensen via een mailinglijst  (geheimhouding verzekerd!)te bereiken. Bij voldoende interesse kunnen we dan een avond plannen.

Er is veel vraag naar onze ouderwets warme en fijne avonden in de Waterpoort.

Wanneer daar interesse voor is, bestaat er misschien ook een mogelijkheid voor een sfeervolle huiskameravond.

 

Met warme groet,

Ingrid en Marian

 

=================================================================================

 

31 oktober 2012 was een hele mooie en druk bezochte avond. Het liep storm en bij toeval hadden we ineens een andere grote zaal. Dat was even hard weren en iedereen die er was heeft zoveel mogelijk meegeholpen om alles op tijd gereed te maken. We misten nog een koffie tafel maar uiteindelijk is het een warme en prachtige avond geworden die Wim Warbout heel mooi verzorgd heeft. Veel mensen zijn met een mooie boodschap en bevestiging naar huis gegaan.

Ik wil iedereen bedanken die deze avond hebben geholpen.


 

 

De eerste avond van het nieuwe seizoen zijn door Trevor en Corrie Burgoyne verzorgd.

Het was een zeer mooie avond en vele van ons hebben een prachtige boodschap van hun dierbare ontvangen met wederom overtuigende mededelingen en beschrijvingen.

De 2e avond stond Clara Snel voor de zaal. Wat was het een avond genieten en wat een mooie boodschappen. Iedereen is aan de beurt gekomen en kon met een warm gevoel naar huis. Het was een liefdevolle avond en wij voelden duidelijk onze dierbaren naast ons staan.

De komende avond hebben wij Wim Warbout te gast. Dat beloofd een hele mooie avond te worden want we vieren dan Allerzielenavond. Lees hier meer over op de agenda waarin uitgelegd wordt wat hiermee bedoeld wordt. 

Voor vragen kunt u mailen stichtingdezonnewens@live.nl .