Welkom op

Zonnewens Agenda 2012 

Ik draag de zon in mijn hart, daarin heb ik een wens. De wens om in liefdevolle verbinding te zijn met jou, mijn dierbare. Die verblijft in het land van de eeuwige zon.  Je bent mijn zonnewens. ©

 

Spirituele Stichting

De Zonnewens

 

Agenda Openbare Avonden :     Augustus tot en met December 2012

Woensdagavond:

 29 augustus              Trevor en Corrie Burgoyne:  Helderziende waarnemingen. Een avond waarbij u zult ervaren dat uw dierbare overledenen dichtbij u zijn en u op allerlei manieren proberen bij te staan. een prachtige avond om mee te maken.

 

26 september            Clara Snel: Helderziende waarnemingen via een voorwerpje van uzelf of een foto van een overledene. Dit is altijd weer een gezellige avond die zowel ontroerende als leuke momenten heeft.

 

31 oktober                 Wim Warbout: Allerzielenavond: Op deze bijzondere avond doet Wim waarnemingen d.m.v. uw meegebrachte bloem(en). U mag ook alleen een foto van een overledene neerleggen. Let op: zelf een vaasje meenemen. 

Allerzielen, ook wel genoemd het feest van de geest. Het is die ene dag per jaar dat wij hier in dit leven bewust met onze gedachten bij hen zijn die ons zijn voorgegaan. Zij op hun beurt zijn maar al te blij dat ze op deze avond via een medium kunnen getuigen van hun voortleven en van hun belangstelling voor ons doen en laten. 

28 november             Marcel Sirre:   Marcel doet psychometrie via een klein voorwerpje of een foto van een levende. Hij gebruikt hierbij ook zijn orakelkaarten. Hierbij schuwt hij de humor van de bovenwereld niet. Dit wordt weer een hele fijne en gezellige avond. Marcel heeft altijd rake doorgevingen.

 

19 december              kerstavond: Annet Mol: Annet is een medium die vanavond foto's gaat lezen van dierbare overledenen. Deze vorm van waarnemen is haar sterkste kant en zij doet dat op een heel integere manier. Al in de middag als Annet zich voorbereid op de avond, kan zij al beelden of berichten doorkrijgen die op de avond zelf bestemd zijn voor iemand die aanwezig is. Dit zijn heel mooie avonden. U mag echter ook een voorwerp van uzelf neerleggen.

========================================================== 

 

De entreeprijs E 7,50    Op de met een * aangegeven datum is er een hogere entreeprijs, dit ziet u er dan bij staan.

De stichting is niet aansprakelijk voor uitspraken of uitwerkingen die het medium of de spreker doet. U mag op de avond één voorwerp of foto neerleggen. Wijzigingen voorbehouden.

Als u iets wilt weten over een ander, dient u eerst toestemming te vragen aan de persoon waarvan u iets neerlegt. 

De openbare avonden worden gehouden in:  Sociaal Cultureel Centrum Waterpoort, Middeldijkerplein 9, 2993 DL Barendrecht. (Carnisselanden, wijk Waterkant) Tel.nr: 0180-647524.

Voor het gratis parkeren van uw auto: zijkant Waterpoort aan de Haringvliet, postcode 2993DH (tomtom).  

Aanvang 20.00 uur tot ca. 22.30-22.45 uur.  Zaal open 19.30 uur.  Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:  van maandag t/m vrijdag tussen 19.00 – 20.00 uur(behalve woensdag).

Bekijk ook eens de website www.zonnewens.jouwweb.nl Hierop worden eventuele wijzigingen van de avonden doorgegeven..of mail naar stichtingdezonnewens@live.nl