Welkom op

foto's

Trevor en Corrie Burgoyne

Trevor

Is een Engels medium en healer en werkt sinds jaren in Nederland, Belgie en Duitsland.

Was te zien op tv bij Vara, Ard en Wdr, bij Mooi weer de Leeuw en in Dichtbij Nederland.

Trevor was verbonden aan Stansted Hall (college for spiritual teaching) als leraar en geeft demonstraties voor Spirituele verenigingen door het hele land.

Corrie

Na jaren als Ziekenverzorgster en Aktiviteitenbegeleider gewerkt te hebben werk ik sinds 1983 als medium en healer zowel voor mensen als voor dieren.

Daarnaast geef ik massages en werk ik met aromatherapie.

Tevens doe ik de vertalingen op de beurzen en als we voor een zaal staan.

===========================================================================

CLARA SNEL

Psychometrie met Clara Snel
Een medium kan contact maken met haar gidsen en het "hiernamaals" en zo meer informatie over een persoon of situatie krijgen. Op basis van een foto of object van een dierbare overledene of van jezelf (geen voorwerpen of foto’s van mensen die nog leven) worden prangende vragen door Clara beantwoord.

============================================================================================

WIM WARBOUT

Wim Warbout is afkomstig uit een zeevarende familie uit Maassluis. Hij werkte ruim 18 jaar 'op de vaart'. Hij werkt nu 25 jaar als medium, ontwikkelde cursussen MOOG (meditatie, ontspanning, ontwikkeling en geestelijke groei) en werkte een tijd als radio-paragnost.
In zijn boek Eeuwig licht en leven geeft Wim een nuchtere uiteenzetting over het onderwerp spiritualiteit. Met het boek wil hij laten zien dat je ook zonder een zweem van sensatie of een show neer te zetten, meer kunt vertellen over buitenzintuiglijke waarnemingen.

===============================================================================================

Marcel Sirre

Marcel doet psychometrie via een klein voorwerpje of een foto van een levende. Hij gebruikt hierbij ook zijn orakelkaarten. Hierbij schuwt hij de humor van de bovenwereld niet.

 

 

Annet Mol

 Annet Mol, bekend medium en astrologe. Annet is een medium die aan de hand van een foto van een overledene of een voorwerpje van uzelf informatie en boodschappen aan u door kan geven. een bijzondere mooie ervaring, omdat de overledenen zich al de dag zelf nog voor Annet naar de zaal komt van zich laten horen/zien.